تاریخچه لیفتراک

 لیفتراک ها جزو ماشین های ضروری صنعتی است که برای حمل و نقل و جابه جایی انواع بار، در وزن های بسیار بالا به کار می روند. لیفتراک در اوایل قرن 20 توسط شرکت های مختلف از جمله شرکت کلارک، اختراع شد. 


  درست است که یک لیفتراک صنعتی می تواند وزن های زیاد بار را جابه جا کند، اما باید توجه کرد که حداکثر توان حمل بار و وزن کالا، برای هر لیفتراک از قبل توسط کارخانه سازنده مشخص خواهد شد. 


  لیفتراک ها در انواع مختلف به بازار عرضه می شوند. همانند دیگر محصولات صنعتی، کار به لیفتراک هم از استانداردهای بین المللی تبعیت می کند. لیفتراکدستی، برقی، دیزلی و دوگانه سوز از انواع رایج لیفتراک در صنعت هستند. در خرید یک لیفتراک مناسب باید به عوامل متعددی توجه داشت. قیمت کالا، کارایی و ایمنی لیفتراک، کارخانه سازنده و خدمات گارانتی یا همان پشتیبانی محصول پس از خرید، در هنگام سفارش لیفتراک باید به دقت بررسی شود.


  اجزای اصلی دستگاه لیفتراک عبارتست از: بدنه لیفتراک، اتاق راننده، محافظ سقف، دکل، تکیه گاه شاخک ها، نگهدارنده بار، شاخک ها، چرخ ها، وزنه تعادل، تجهیزات هشداردهنده ایمنی، سیستم ترمز و سیستم هیدرولیک سیلندر.


  لیفتراک بدون خطر واژگونی بار، می تواند مقادیر زیادی بار را حمل کند. همچنین می تواند کالا را تا ارتفاع مشخصی بالا و پایین بیاورد. برخی لیفتراک ها ویژه عبور در مناطق ناهموار طراحی شده اند.  در برخی کارخانه ها، بخش های ناموار وجود دارد که کالاها باید از آن نقطه منتقل شوند؛ در این جاست که از لیفتراک های مخصوص مناطق ناهموار استفاده می شود.


  مهمترین ویژگی که یک لیفتراک صنعتی باید داشته باشد این است که باید حتماً دارای فرمان حرحکت چرخ باشد. فرمان لیفتراک، قابلیت جهت دهی در گوشه های  تنگ را افزایش می دهد.


  برای حرکت دادن یک لیفتراک صنعتی، تخصص خاصی لازم است. راننده لیفتراک باید دوره های رانندگی با دستگاه صنعتی لیفتراک را بگذراند و گواهینامه مخصوص دریافت کند. قبل از استفاده از لیفتراک باید تمام اصول فنی دستگاه چک شود؛ پس از سوار شدن راننده، کمربند ایمنی بسته شود و همواره به استانداردهای حمل بار دقت و توجه شود.

 


  مشخصات اصلی هر دستگاه روی پلاک لیفتراک ثبت شده است. در مناطق صنعتی بهتر است تابلوی محل عبور لیفتراک نصب شود تا از بروز خطر تصادف جلوگیری گردد.


  لیفتراک های دیزلی هم پرسروصدا هستند و هم آلودگی محیط زیست را به همراه دارند. در مقابل، لیفتراک های برقی این عیب را ندارند؛ اما اشکال بزرگ لیفتراک برقی این است که در صنایع بزرگ که در فضاهای گسترده و باز باید کالاها حمل شوند، قابل استفاده نیست؛ زیرا تأمین برق دستگاه در این حالت مشکل است.


لیفتراک معمولاً به صورت زیر دسته بندی می شود:


لیفتراک؛ حمل بار تا 3 تن
لیفتراک؛ حمل بار از 3 تا 4 تن
لیفتراک؛ حمل بار از 4 تا 6 تن
لیفتراک؛ حمل بار از 6 تا 9 تن
لیفتراک؛ حمل بار از 9 تن به بالا

  مدیران صنایع برای استفاده از لیفتراک ها، قوانین خاصی دارند. هر لیفتراک باید قبل از استفاده و روشن شدن، تست و بازرسی شود. اطلاعات بازرسی در فرم بازرسی ثبت می شود. هر گونه عملیات تعمیر و نگهداری، خرابی ها، حوادث کار و نام راننده حتما باید در فرم بازرسی ثبت شود. تست لیفتراک حتما باید در فضای مناسب انجام گیرد.


  به طور کلی، استفاده از لیفتراک ها در صنعت قوانین و مقررات مخصوصی دارد که هم توسط کارخانه سازنده و هم توسط استانداردهای بین المللی و کارفرماها وضع می شوند.

 

شما میتوانید برای مشاوره و خرید انواع تجهیزات انبارداری (خرید ریچتراک برقی ،قیمت پالت تراک،جک پالت دستی،فروش استاکر برقی ) ، انواع باطری های لیفتراک ،همچنین انواع خدمات مرتبط با تعمیرات تخصصی لیفتراک و تامین قطعات اصلی لیفتراک با مجموعه پارت ماشین تماس حاصل فرمایید .

 

درباره ما

شرکت پارت ماشین نمایندگی رسمی فروش و خدمات پس از فروش لیفتراک، انواع لیفتراک تویوتا و لیفتراک هیوندای، لیفتراک هلی و لیفتراک کوماتسو و ارایه دهنده خدمات و تعمیرات لیفتراک و تامین کننده قطعات و لوازم یدکی لیفتراک دوو دوسان، لیفت تراک سهند، لیفتراک سپاهان و ارائه دهنده بهترین قیمت لیفتراک در انواع برند و تناژ های مختلف می باشد.

درباره پارت ماشین بیشتر بدانید...

تماس با ما

آدرس: تهران، کیلومتر 16 جاده مخصوص کرج، کیلومتر پنج جاده شهریار، شهرک صنعتی زاگرس، خیابان صنایع، صنایع پنجم، پلاک 17

تلفن: 02166067000 - 02166067004

ایمیل: info@pmpco.ir

نمابر: 02166003695

 

ما را دنبال کنید!

تماس با واحد فروش